Bibloteka e Gjuhės  shqipe

Krijime nga shkrimtaret shqiptarė

 
 
                    

Anton Pashku

Veprat  
   
   
   
   
   

• Abetaret shqipe

• Dokumente tė shkruara dhe libra

• Histori dhe fakte

• Historiku i formimit te abece-se Shqipe

• Shqipja gjuha qė lindi gjuhėt indo-europiane

• Leksione mbi gjuhėn shqipe

• Gjuha shqipe dhe dialektet e saj

• Zeri i pare shqip